Polityka Prywatności

PRYWATNOŚĆ I POUFNOŚĆ DANYCH OSOBOWYCH
1. Każdej osobie, której dane są przetwarzane przysługuje prawo ich kontroli (art. 32 ust. 1 ustawy). Każda osoba ma prawo do kontroli swoich danych osobowych, które może realizować m. in. poprzez żądanie informacji, odnośnie przetwarzania swoich danych. Na podstawie art. 32 ust. 6 ustawy o ochronie danych osobowych, każda osoba może zażądać uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy, albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
2.Kupujący wyrażając zgodę na warunki niniejszego Regulaminu wyraża jednocześnie zgodę na sposób, w jaki Sprzedający traktuje dane w ramach tej polityki. Sprzedający nie użyje tych danych w żadnym innym celu. Ujawnienie danych może nastąpić z przyczyn nakazanych przez prawo.
3. Kupującym przysługuje prawo dostępu do treści podanych danych osobowych oraz ich poprawienia. Kupujący może zażądać również usunięcia tych danych. Konto zostanie usunięte natychmiast lub po zrealizowaniu zamówień do niego przypisanych.

Kontynuuj
Producent
szybkie wyszukiwanie
 
Użyj słów kluczowych, aby znaleźć produkt, którego szukasz.
Zaawansowane wyszukiwanie

Kontakt

ELEMIX s.c.
ul. Jagiellońska 54A
83-110 Tczew
tel. 58 531-09-71
fax. 58 532 76 74
kom. 509 496 339

O nas

Witamy w Hurtownia ELEMIX, nasza oferta została ściśle dopasowana do potrzeb odbiorców hurtowych. Oferujemy korzystne rabaty oraz dogodne warunki współpracy dla wszystkich naszych stałych klientów.

Copyright © 2018 Hurtownia ELEMIX
Powered by www.strony-tczew.pl